Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Молебен во време на погубна епидемија и смртоносна зараза

Ако е присутен свештеник, почнува свештенички, ако не, тогаш говориме: По молитвите на светите отци наши, Господи Исусе Христе, помилуј нè! Слава Ти, Боже наш, слава Ти. Цару небесен, Утешителу, Духу на вистината, Кој си на секаде и сè исполнуваш, Ризницо на добрини и на живот Подателу, дојди, всели се во нас, очисти нè од […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: