Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Општи паримии од службата на еден апостол

На велика вечерна Соборнаго посланија Иоаннова чтение (1. Јн 3:21–4:6) Возљубени, кога нашето срце не нè осудува, тогаш ние имаме смелост пред Бога, и, што и да запросиме, добиваме од Него, бидејќи ги чуваме Неговите заповеди и правиме што е угодно пред Него. А оваа е заповедта Негова, да веруваме во името на Неговиот Син […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: