Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Општи паримии за апостоли

На велика вечерна Соборнаго посланија Петрова чтение (1. Петр 1:3–9) Браќа, благословен да е Бог и Отец на нашиот Господ Исус Христос, Кој по Својата голема милост нè прероди преку воскресението на Исуса Христа од мртвите за жива надеж, за нераспадливо наследство, нескверно, неувенливо, запазено на небесата заради вас, запазени од Божјата сила преку верата […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: