Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена Литургија во с. Куклиш

Божествена Литургија во с. Куклиш (15.05.2022 11:01)

Денес, кога Црквата Божја го празнува споменот на преносот на моштите на Свети Атанасиј Велики и на светите маченици Борис и Глеб, Викарниот епископ Стобиски г. Јаков, отслужи Божествена Литургија во храмот посветен на свети Атанасиј Велики во с. Куклиш.

                             

                                   

      

 

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: