Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Паримија од заупокојните служби

Пророчества Даниилова чтение (Дан 12:2-3) И многумина од оние што спијат во земниот прав ќе станат – едни за живот вечен, а други за укор и срам вечен. И разумните ќе сјаат како светила на небото, и мнозина од праведниците – како ѕвездите, во веки и уште повеќе.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: