Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на Собор на св Јован Крстител 7 јануари / 20 јануари 2023

Глас 2     Споменот на праведникот е со пофалби,  а тебе ти е доволно и сведоштвото на Господа, Претечо, оти навистина се покажа      најпочитуван  меѓу пророците, 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: