Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Тропар на Богојавление 6 јануари / 19 јануари 2023

     Кога во Јордан Те крштеваа Тебе Господи,       се покажа поклонувањето на Пресвета Троица:      Родителскиот глас сведочеше за Тебе,      именувајќи Те за Возљубен Син,           и Духот во вид на гулаб,       

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: