Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Слово на авва Амон за оние кои сакаат да безмолвуваат!

Многу актуелна тема за – Светото Писмо од ранпхристијанските отци: Авва Амон му беше близок другар на Св. Антониј Велики. Живееше во вториот – третиот век по Христа.: ПОУКИ Авва Амон Слово на авва Амон за оние кои сакаат да безмолвуваат 1. Љубовта спрема истражувањето (на Светото) Писмо од пуста љубопитност породува кавга и спор, […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: