Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Соопштение од Канцеларијата на САС на МПЦ-ОА

Сooпштение (10.05.2022 12:24) Светиот архијерејски синод (САС), на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија (МПЦ – ОА), на својата вонредна седница, одржана на 10 мај 2022 година, посвети посебно внимание на актуелнит...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: