Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Молитвено одбележан споменот на Преподобен Наум Охридски во неговиот манастир во Роклин

На 5 јануари, 2022 година, кога нашата Македонска православна црква го чествува споменот на преподобниот отец Наум Охридски, во манастирот во Роклин, по повод патрониот празник, во сослужение на неколку свештеници се отслужи вечерна, а утредента утре...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: