Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Православен молитвеник на македонски јазик

Во издание на Австралиско-новозеландската епархија, излезе од печат Православeн џепен молитвеник на македонски јазик. Изданието е достапно за верниците и може да се најде во сите цркви и манастири на Епархијата....

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: