Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Православен џепен календар за 2022 година

Со благослов на Неговото Високопреосвештенство Митрополитот г. Петар, излезе од печат Православниот џепен календар за 2022 година. Календарот ги содржи сите информации за календарската година и контактите на парохиските цркви, парохиските свештеници ...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: