Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Осветување на црковни простории

Осветување на црковни простории

 

 

ФОТОГАЛЕРИЈА

На 19. 10. 2022 година, на неколку дена пред осветувањето на црквата „Св. Јован Крстител“ во Велес, Митрополитот Повардарски г. Агатангел, заедно со свештеници од велешкото архиерејско намесништво, изврши осветување на црковната трпезарија и помошните простории при оваа црква.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: