Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ВЕЛИКИ ПЕТОК – УТРО

На 26. 04. 2019 година, утрото на Велики Петок, во храмовите на Австралиско – сиднејската епархија, беа отслужени царски часови со Вечерна богослужба, на која беше изнесена светата плаштаница.

Мрежи

© 2022 – Информативна служба на Австралиско – сиднејска епархија Презентацијата е поставена со благослов на Неговото Високопреосвештенство, Митрополитот Дебарско-кичевски и Aдминистратор Австралиско - сиднејски г. Тимотеј.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: