Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Литургија на претходноосветените дарови

На 21. 04. 2021 , СРЕДА ПРЕД ЦВЕТНИЦИ во нашиот параклис отслуживме Литургија на претходноосветените дарови.

На 21. 04. 2021 , СРЕДА ПРЕД ЦВЕТНИЦИ

во нашиот параклис отслуживме Литургија на претходноосветените дарови.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: