Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена литургија

На 08. 05. 2022г., во Третата недела по Христовото воскресение посветена на Жените мироносици, денот во кој светата Црква се […]

На 08. 05. 2022г., во Третата недела по Христовото воскресение посветена на Жените мироносици, денот во кој светата Црква се сеќава на споменот на св. ап. и еванг. Марко и св. Анијан епископ Александрски, во МПБ „Св. Климент Охридски“, беше отслужена божествена литургија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: