Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ПОКАЈАНИЕ

Светата Тајна Покајание се вика уште Света Тајна Исповед и неа ја воспоставил Самиот Господ наш Исус Христос. На светот не постои безгрешен човек, ако само и еден ден живеел на земјата. Ако ја занемариме Светата Тајна Исповед, ние го отфрламе големиот Божји дар, а не знаеме што не` чека веќе во следниот миг, бидејќи […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: