Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

НЕДЕЛА НА ЖЕНАТА САМАРЈАНКА

Почувствувала жената Самарјанка дека пред себе има еден Пророк, и возбудена и збунета таа Му одговара: „Знам, тоа што Ти го говориш нам ќе ни го објави Месијата, Спасителот, Кој треба да дојде во овој свет“. И Спасителот тогаш одговара: „Јас Сум, Кој говорам со тебе“. Внимавајте

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: