Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

СЕ ИЗГЛОДАВМЕ

Без причина, без вина, без грев, се глодаме без наситка, како кучиња, меѓусебно, како свои, како блиски по роднински, крвно,

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: