Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Камен-темелник за Крст во с. Острец

На 30.05.2021 год.,  Недела на Самарјанката, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј освети и постави камен–темелник за изградба на Крст во с. Острец, Крива Паланка.
"Камен-темелник за Крст во с. Острец"

На 30.05.2021 год.,  Недела на Самарјанката, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г.Григориј освети и постави камен–темелник за изградба на Крст во с. Острец, Крива Паланка.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: