Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Средба со Градоначалникот на општина Теарце

Денес, на 11.06.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани.

Денес, на 11.06.2021 година, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, оствари средба со Градоначалникот на општина Теарце г. Исен Асани.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: