Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Трет ден Велигден во храмот Света Петка во Црниче

На 04.05.2021 година – третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Златоустова литургија во храмот „Света Петка“ во скопската населба Црниче.      

На 04.05.2021 година – третиот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, отслужи  Златоустова литургија во храмот „Света Петка“ во скопската населба Црниче.

 

 

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: