Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Дедо Наум – ВЕЛИК ЧЕТВРТОК

Во чест на Преблагословената и славна Владичица наша Богородица и Приснодева Марија, преку Неа прими ја оваа Наша жртва, Боже, во наднебесниот Твој жртвеник. Што да напише човек за светата Евхаристија (Литургија), а истовремено да не ја открие и содржината на својот живот? Нема разлика помеѓу Евхаристијата и нашиот живот, или ако има – немаме […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: