Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Освет на камен-темелник во Кочани

{artsexylightbox singleImage="images/stories/11-05-21/01.jpg" path="images/stories/11-05-21/" previewHeight="150" previewWidth="200"}{/artsexylightbox} Освет на камен-темелник во Кочани На 11.05.2021 год. кога го чествуваме споменот на Св. Ап. Јасон и Сосипатар, Неговото Високопреосвештенство МИтрополитот Брегалнички господин Иларион во сослужение на повеќе свештеници го изврши чинот на осветување на камен-темелник
image

Освет на камен-темелник во Кочани

На 11.05.2021 год. кога го чествуваме споменот на Св. Ап. Јасон и Сосипатар, Неговото Високопреосвештенство МИтрополитот Брегалнички господин Иларион во сослужение на повеќе свештеници го изврши чинот на осветување на камен-темелник

на деловен објект во сопственост на фирмата „Еко – Оил“  во индустрискиот дел на градот Кочани.      

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: