Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Одбележан крајот на учебната 2022 за учениците од наставата по веронаука во училиштето Карлтон, Сиднеј

“За да се познае мудроста и поуката, за да се разберат изреките на разумот за да се усвојат правилата на благоразумието, … на младите знаење и расудување... Слушај ја, синко, поуката на татка си и не го отфрлај заветот на мај...

Password recovery

Recover your password

A password will be e-mailed to you.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: