Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Велигденско послание на Митрополитот г. Петар

† ПЕТАР ПО МИЛОСТА БОЖЈА, МИТРОПОЛИТ ПРЕСПАНСКО-ПЕЛАГОНИСКИ И АДМИНИСТРАТОР АВСТРАЛИСКИ И НОВОЗЕЛАНДСКИ, НА СЕТО СВЕШТЕНСТ...

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: