Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Претставници од ЈП „Паркови и зеленило“ во посета на МПБ

На 26.10.2022 г., претставници на ЈП „Паркови и зеленило“, заедно со советничката на директорот Сања Ивановска го посетија нашето богословско […]

На 26.10.2022 г., претставници на ЈП „Паркови и зеленило“, заедно со советничката на директорот Сања Ивановска го посетија нашето богословско училиште, при што, остварија средба, на обострано задоволство, со Ректорот на нашата образовна институција, митрополитот Агатангел, со цел, да се подарат цветни садници за цветно оплеменување на училишниот двор. При средбата, митрополитот Агатангел ја искористи можноста срдечно да им се заблагодари, во свое, и во име на професорскиот колегиум и учениците при Богословијата, на ценетите гости, но и да ги запознае со историјатот, дејноста и целта на Македонската православна богословија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: