Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Божествена Литургија

На 18.09.2022г., во денот кога светата Православна црква се сеќава на споменот на св. прор. Захариј и праведна Елисавета, св. […]
На 18.09.2022г., во денот кога светата Православна црква се сеќава на споменот на св. прор. Захариј и праведна Елисавета, св. м-ци Јувентин и Максимин, св. Седумдесетмина маченици и преп. Атанасиј, во МПБ „Св. Климент Охридски“, беше отслужена божествена литургија.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: