Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Зошто Бог не ме исцелува секогаш?

Преподобен Силуан Атонски се осврнува на тешкотиите со кои се соочува верникот во духовниот живот: Ете, повеќе години страдам од главоболка и тешко ја поднесувам, но имам полза од неа, бидејќи преку болеста се смирува душата. Мојата душа силно посакува да се моли и да бдее, но болеста ме спречува, бидејќи болното тело бара одмор.... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: