Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Детето се воспитува со срце

Интервју со отец Георгиј Романенко Отец Георгиј Романенко е свештеник во црквата во село Борисово, во Московскиот регион. Тој е исто така познат детски психијатар. Се видовме со него, за да разговараме за проблемите во детскиот менталитет. Отче, вие сте свештеник подолго време, но и покрај тоа водите психијатриска терапија. Дали имате многу пациенти? Да,... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: