Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Седница на Епархискиот управен одбор

Седница на Епархискиот управен одбор

 

Sample Image

 

На 16.02.2023 година, во седиштето на Повардарската епархија во Велес се одржа редовна седница на Епархискиот управен одбор на Повардарската епархија. Со седницата раководеше Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Повардарски г. Агатангел, а на истата беа усвоени Завршната сметка на Епархијата за 2022 година, како и Предлог буџетот на Епархијата за 2023 година. На седницата беа дискутирани повеќе тековни теми од црковниот живот во Повардарската епархија.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: