Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ЈАС СУМ ЖИВ, НО КАКО МРТОВ СУМ! (Подвижнички поуки од Св. Ефрем Сирин- втор дел)

2.Можеби некој ќе рече дека помислите не се важна работа. Тие се многу важни, а еве ви и докази од Светото писмо. Јов принесувал жртви за своите деца, велејќи: „Можеби синовите мои згрешиле и Го навредиле Бога во срцето свое. Така постапуваше Јов во сите такви денови“ (Јов 1,5). Ако помислите беа неважни и ако […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: