Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Дедо Наум – Недела на слепородениот!

Недела на слепородениот Се случија две средби помеѓу слепородениот и Христос: првата додека уште беше слеп; и втората, откако прогледа и откако Го оправда Христос пред фарисеите. И фарисеите двапати се сретнаа со човекот: првиот пат, кога не поверуваа дека бил слеп; и вториот пат, кога сакаа да го омаловажат делото Христово, а и Самиот […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: