Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Богојавленски водосвет - Водокрст

 

Возљубени,

Би сакале да Ве информираме дека по повод чествувањето на Рождеството Христово - Божик, нашата издавачка дејност „Св. Ѓорѓи Полошки“ повторно и оваа година ќе ја понуди традиционалната Божикна акција со попусти на дел од нашите издадени наслови. Оваа година, со секоја нарачка на книги ќе го добиете и бесплатниот примерок од „Библијата за млади читатели“. Се надеваме дека ова е радосна вест за нашата читателска публика, и дека со неа ќе ја зголемиме радоста која ја обзема секоја православна христијанска душа во овој дел од годината, кога го празнуваме раѓањето на Богочовекот Христос, Спасителот на светот.

Нарачки:

Тел: 043 221 231

Е-пошта: info@povardarska eparhija.org.mk

ФБ: https:/www.facebook.com/povardarskaeparhija

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: