Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

СТАТИЈА ТРЕТА – на Велики Петок

1. Народите сите Погребението Ти Христе, со песни го пеат. 2. стих: Те љубам, Господи: погледни на мене и помилуј ме. Денес Ариматеец Од дрво Те симна И во нов гроб Те положи. 3. стих: Моите нозе да чекорат по Твоите заповеди, Господи, и да не ме победи никакво безаконие. Жени мироносци Миро Ти донесоа […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: