Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Месопусна недела

~+~ Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух. Кога Свети Василиј Велики, еден од најмудрите во своето време, па и до ден денес во историјата на човештвото и на Христијанството, го прашале која е најголемата мудрост, кој самиот бил филозоф и мудар човек, одговорил едноставно: “Cеќавањето на смртта”! Човек ќе се праша, најчесто […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: