Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Архиепископ Јован Шаховски

Подвигот на духовна проѕорливост е да ги видиш сите гревови на луѓето и да го осудуваш сето зло, а притоа да не осудиш никого... Само човек, озарен од Бог, е способен за таква љубов.Да, возможно е да љубиш и да немаш доверба. 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: