Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна богослужба за празникот на св. мч. Георгиј Кратовски

На 23.02.20223 година, за празникот на св. мч. Георгиј Кратовски и св. Власиј, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба во храмот на свети Георгиј Кратовски во Кратово.    
"Вечерна богослужба за празникот на св. мч. Георгиј Кратовски"

На 23.02.20223 година, за празникот на св. мч. Георгиј Кратовски и св. Власиј, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба во храмот на свети Георгиј Кратовски во Кратово.

 

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: