Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Вечерна Богослужба за Сретение на Господ Исус Христос

На 14.02.2023 година, за празникот Сретение на Господ Исус Христос, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско – осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка.
"Вечерна Богослужба за Сретение на Господ Исус Христос"

На 14.02.2023 година, за празникот Сретение на Господ Исус Христос, Неговото Високопреосвештенство митрополитот Кумановско – осоговски г. Григориј служеше Вечерна богослужба во манастирот на свети Јоаким Осоговски во Крива Паланка.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: