Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Прељубник кај старец Порфириј

Еднаш на исповед кај светогорскиот старец Порфириј (Бајрактарис) дошол еден маж. Ги исповедал своите гревови, освен еден, кој бил најсериозен во неговиот живот. Тој бил женет, но ја изневерувал својата жена со љубовница. Сите тие живееле во Атина, а мажот имал возрасни деца – студенти, кои учеле исто така таму, во Атина. За овој грев... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: