Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Зошто браковите се распаѓаат?

Митрополит Атанасиј Лимасолски 90% од браковите не се распаѓаат поради вонбрачни афери на еден од брачните другари. Прељубата на еден од нив е само последица. Првата пукнатина се појавува затоа што мажот или жената, оправдано или неоправдано, се затвораат во самите себе. Во ова се уверив од долгогодишното искуство на разговори со брачните парови. Бракот... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: