Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Монолог Божји

Архимандрит Калиник Мавролеон Те гледав кога се разбуди утрово. Чекав да Ми кажеш два-три збора, да се заблагодариш за сѐ што ти се случува, да побараш мое мислење за сѐ што треба да правиш денес. Забележав дека беше многу зафатен обидувајќи се да најдеш соодветна облека за да одиш на работа. Се надевав дека ќе... Continue Reading →

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?

Try looking in the monthly archives.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: