Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Недела на светиот Апостол Тома – Митрополит Струмички Наум

~+~ Колку повисока цел си поставува човекот, вообичаено, толку повеќе достигнува. Така и Господ нѐ повикува кон остварување на највисоката цел: „Бидете совршени како што е совршен вашиот Отец Небесен“. Значи, не треба да се задоволуваме само со нашето верување во Господ, туку треба да се стремиме и кон познанието на Бог – за, од […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: