Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

За „родот“, еднаквоста и неразбирањето

Читам „реакции“ и „толкувања“ едно по едно и не ми оди во глава – дали некој воопшто го прочитал Посланието кон кое се реферира? Имам впечаток дека луѓе сами си допишале реченици во него, па сега си „одговараат“ на нив. Немам како поинаку да објаснам како и каде прочитале дека жената „не смее да бара […]

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: