Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Oпело на новопретставениот протоереј-ставрофор Јован Таковски

На 19.4.2023 година, во Господа се упокои ставрофорниот протојереј Јован Таковски – најплодниот црковен деец и ерудит од поновата историја на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.Со својот беспрекорен интелект, учителствување, беседништво и

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: