Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

ПЕТОК ОД СВЕТЛА СЕДМИЦА (21.04.2023)

Кондак, глас 8.Богоблагодатна Дево, од твојот извор кој тече непрестајно, ти ми даваш вода од твојата благодат неискажливо. Затоа ти се молам тебе, која надумно Го роди Словото, пороси ме со благодатта, за да ти викам: Радувај се, водо спасителна!

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: