Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Голема пасхална Вечерна во Куманово

На 16 април 2023 година, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј, служеше голема пасхална Вечерна. Христос воскресна! Навистина воскресна!

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: