Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Утрена богослужба со Чин на погребение

На 14 април 2023 година, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. Григориј служеше великосаботна Утрена богослужба со Чинот Погребение на Господ наш Исус Христос.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: