Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Втор ден Велигден во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје

На 17.4.2023 година – вториот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, богослужеше на Светата  Златоустова Литургија во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје. Пред Литургијата во чин чтец беше ракопроизведен г. Тома Тодоровски.  

На 17.4.2023 година – вториот ден од Велигден, Неговото Блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан, богослужеше на Светата  Златоустова Литургија во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Скопје.
Пред Литургијата во чин чтец беше ракопроизведен г. Тома Тодоровски.

 

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: