Весникар - најнови статии

Весникар - најчитани статии

Света тајна Исповед

На 03.12.2022г., со благослов на САС на МПЦ-ОА, во МПБ „Св. Климент Охридски“ беше извршена света тајна исповед на сите […]

На 03.12.2022г., со благослов на САС на МПЦ-ОА, во МПБ „Св. Климент Охридски“ беше извршена света тајна исповед на сите ученици од богословијата.

Original Link...


Tags: None
0 comments
Report        

Read On: